Je bekijkt nu Natuurlijk netwerken
  • Bericht auteur:Caroline Kramer
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Onlangs ben ik op pad geweest met Barbara Stam, eigenaar van CoachBureauBarbara. In plaats van elkaar te ontmoeten tijdens een netwerkborrel ergens in de lobby van een hotel, zijn we de natuur ingegaan. Barbara is namelijk wandelcoach en gebruikt in haar werk de natuur om, zoals ze het zelf zegt ‘beweging te creëren’.

We hebben gewandeld in het prachtige natuurgebied bij Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Een mooie plek om energie en inspiratie op te doen. En dat is goed gelukt: Barbara is een inspirerende vrouw met passie voor haar vak.

Waarin zouden we elkaar kunnen versterken? Hoe ga je om met bepaalde situaties? Wat zijn onze raakvlakken? En waarin verschillen onze inzichten juist van elkaar? Tijdens de wandeling zijn allerlei onderwerpen aan bod gekomen en hebben we ideeën uitgewisseld, naar elkaar geluisterd en onze werkwijzen besproken.

Daarnaast hebben we de valkuilen van ons vakgebied onder de loep genomen. Tot hoever ga je als coach om iemand te bereiken en om bewustwording te creëren? Interessante materie.

De wandeling en het open gesprek waren inspirerend en leerzaam. Barbara en ik hebben met elkaar afgesproken dat we vaker dit soort wandelingen willen maken. Het is fijn om met iemand te kunnen sparren die begrijpt wat je bedoelt.

Dank je wel Barbara, voor het gesprek en het sparren, je humor en niet te vergeten de mooie wandeling! Ik weet zeker dat onze paden zich letterlijk zullen gaan kruisen.

Caroline Kramer - trainer en coach

Caroline Kramer

Eigenaar van Decon Consultancy. Vanuit enthousiasme en positiviteit, veerkracht en verbinden, op weg naar een gedegen resultaat! Spreekt dit je aan? Bel me op 06 55 30 47 67.