Caroline Kramer is de eigenaar van Decon Consultancy. Haar bedrijf bestaat inmiddels ruim 20 jaar en is gevestigd in Almere. Haar jarenlange ervaring op het gebied van communicatie en (commercieel) klantcontact heeft er voor gezorgd dat zij inmiddels een stabiele klantenkring heeft opgebouwd.

Als jongste telg uit een ondernemersgezin, waarbij klantcontact en persoonlijke aandacht haar met de paplepel werden ingegeven, startte zij na haar studie sociale dienstverlening, marketing- en communicatie en diverse commerciële vervolgopleidingen haar eigen bedrijf: Decon Consultancy.

Naast het runnen van Decon Nederland, haar bedrijf op het gebied van zakelijke dienstverlening, werkt zij als trainer, coach en ad interim als leidinggevende, waarbij een luisterend oor wordt geboden bij zowel zakelijke als privé vraagstukken. Daarnaast houdt zij zich bezig met het opstarten van sales afdelingen en kcc’s.

Zij heeft haar kennis inmiddels in diverse branches opgedaan en gedeeld. Denk daarbij aan autodealers, IT-bedrijven, interieurzaken, verzekeringen, grootverpakkingsmaterialen, leasemaatschappijen en o.a. een bergingsbedrijf.

Caroline Kramer - trainer en coach