Je bekijkt nu Bouw van toekomstbestendig bedrijfspand Decon van start!
  • Bericht auteur:Caroline Kramer
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Onlangs tekende Caroline Kramer, eigenaar van Decon Consultancy en Decon Nederland, het koopcontract van een nieuw te bouwen bedrijfspand in Almere. “Sinds de oprichting van Decon zijn we in Almere gevestigd,” aldus Kramer. “Eerst op de Randstad en sinds jaar en dag in de Brandersmolenstraat.” En nu is het vanwege de groei van de organisatie tijd voor de volgende stap.

Het huidige pand is het bedrijf inmiddels ontgroeid en met het oog op de toekomst, heeft Decon besloten zich te vestigen in een groter onderkomen. Het nieuwe gebouw is echter geen doorsnee pand; duurzaamheid en het ecologisch verantwoord bezig zijn met het milieu staan hoog in het vaandel bij Decon en daarom is er bewust gekozen voor het nieuwbouwplan “Boldergoud.” De gebouwen voldoen aan de hedendaagse duurzaamheidseisen en zullen duurzaam worden opgeleverd met o.a. hoge isolatiewaarden.

De toekomstige vestiging van Decon heeft een moderne, strakke look dat in een zilveren jasje wordt gestoken. Daarnaast gaat het bedrijf investeren in laadpalen, zonnepanelen en elektrische bedrijfswagens om zo een steentje bij te dragen aan het klimaat.

Na het ondertekenen van het koopcontract is er al veel gebeurd. De eerste heipalen zijn de grond in gestampt, waarna de stalen constructie erop kon worden geplaatst. De mannen van de bouw zijn druk bezig de oplevertijd te waarborgen waardoor de bouw zelf voorspoedig verloopt! Naar verwachting zal Decons zilveren pand in het laatste kwartaal van 2022 worden opgeleverd, en kan de grote verhuizing naar de Bolderweg te Almere beginnen!

Caroline Kramer - trainer en coach

Caroline Kramer

Eigenaar van Decon Consultancy. Vanuit enthousiasme en positiviteit, veerkracht en verbinden, op weg naar een gedegen resultaat! Spreekt dit je aan? Bel me op 06 55 30 47 67.